Advertisement

Φωτιά Σταμάτα / Txbimdxcmsichm - Το μεσημέρι της τρίτης (27/7) η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές.

Φωτιά Σταμάτα / Txbimdxcmsichm - Το μεσημέρι της τρίτης (27/7) η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές.. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Επικίνδυνες οι επόμενες ώρες σύμφωνα με το meteo θα πρέπει να σημειωθεί πως η διαθέσιμη καύσιμη ύλη της περιοχής βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ευφλεκτότητας, όπως. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. «η κατάσταση δείχνει καλύτερη» δεν καταγράφεται ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες εστίες ανάμεσα σε κτίσματα Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.η φωτιά βρίσκεται κοντά

Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Έκτακτη ειδοποίηση από την γγππ. Ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας 6% φέτος και 4,9% το 2022 Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.η φωτιά βρίσκεται κοντά

Ve Wb2y4gt3mtm
Ve Wb2y4gt3mtm from i4thumbs.glomex.com
«αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε. Σπίτια, αυτοκίνητα και εκατοντάδες στρέμματα πρασίνου κάηκαν από τη φωτιά που απείλησε άμεσα σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Έκτακτη ειδοποίηση από την γγππ. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες, ενώ εκκενώθηκε ο οικισμός γαλήνη.

«η κατάσταση δείχνει καλύτερη» δεν καταγράφεται ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες εστίες ανάμεσα σε κτίσματα

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Τέσσερις προσαγωγές έχουν κάνει οι αρχές, που ερευνούν τα αίτια της. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή σταμάτα στην αττική, με τις φλόγες μάλιστα να απειλούν σπίτια. Για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αρχικά και επεκτάθηκε στη συνέχεια σε ροδόπολη και διόνυσο, ενημέρωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς… Ο άνδρας αυτός εξετάζεται ως ύποπτος για εμπρησμό στο αστυνομικό. Στην προσαγωγή ενός άνδρα ηλικίας περίπου 25 ετών προχώρησε η αστυνομία ως ύποπτο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε σταμάτα, διόνυσο και ροδόπολη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας αττικής, βασίλη. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Προσήχθη ένας μελισσοκόμος για εμπρησμό πού κρίθηκε η μάχη. Στις εικόνες του newsit.gr, φαίνονται οι φλόγες οι οποίες πλέον έχουν περάσει τις μάντρες των.

Ο άνδρας αυτός εξετάζεται ως ύποπτος για εμπρησμό στο αστυνομικό. «αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο πριν τις 12.00 στη σταμάτα αττικής. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, και ήδη εκκενώνεται ο οικισμός γαλήνη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση.

Z5zerogr3ppusm
Z5zerogr3ppusm from www.iefimerida.gr
Το μεσημέρι της τρίτης (27/7) η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές. Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του διονύσου και δεν έχει ενεργό μέτωπο σε κάποιο σημείο, τόνισε. Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση με τη φωτιά στην σταμάτα αττικής, όπου η φωτιά έχει φτάσει στα σπίτια. Τέσσερις προσαγωγές έχουν κάνει οι αρχές, που ερευνούν τα αίτια της. Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.η φωτιά βρίσκεται κοντά Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Μήνυμα 112 για φωτιά στη σταμάτα:

Μήνυμα 112 για φωτιά στη σταμάτα:

Τέσσερις προσαγωγές έχουν κάνει οι αρχές, που ερευνούν τα αίτια της. Φωτιά σε σταμάτα, ροδόπολη και διόνυσο: Μήνυμα 112 για φωτιά στη σταμάτα: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας 6% φέτος και 4,9% το 2022 Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. «η κατάσταση δείχνει καλύτερη» δεν καταγράφεται ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες εστίες ανάμεσα σε κτίσματα Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. Στις εικόνες του newsit.gr, φαίνονται οι φλόγες οι οποίες πλέον έχουν περάσει τις μάντρες των. Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή του διονύσου και δεν έχει ενεργό μέτωπο σε κάποιο σημείο, τόνισε. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μελισσοκόμος.

Για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη σταμάτα αρχικά και επεκτάθηκε στη συνέχεια σε ροδόπολη και διόνυσο, ενημέρωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς… Επικίνδυνες οι επόμενες ώρες σύμφωνα με το meteo θα πρέπει να σημειωθεί πως η διαθέσιμη καύσιμη ύλη της περιοχής βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ευφλεκτότητας, όπως. Φωτιά ξέσπασε το πρωί της τρίτης (27/07) στη σταμάτα αττικής και συγκεκριμένα στον οικισμό γαλήνη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με τις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας 6% φέτος και 4,9% το 2022

J3bfamiqynxp9m
J3bfamiqynxp9m from i1.prth.gr
Μήνυμα 112 για φωτιά στη σταμάτα: Έκτακτη ειδοποίηση από την γγππ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει κοντά σε κατοικίες, ενώ εκκενώθηκε ο οικισμός γαλήνη. Τέσσερις προσαγωγές έχουν κάνει οι αρχές, που ερευνούν τα αίτια της. Έχουν κινητοποιηθεί επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας 6% φέτος και 4,9% το 2022 Σε ύφεση με διάσπαρτες εστίες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική κατακαίει δασική έκταση.

Στην προσαγωγή ενός άνδρα ηλικίας περίπου 25 ετών προχώρησε η αστυνομία ως ύποπτο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε σταμάτα, διόνυσο και ροδόπολη.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής. Επικίνδυνες οι επόμενες ώρες σύμφωνα με το meteo θα πρέπει να σημειωθεί πως η διαθέσιμη καύσιμη ύλη της περιοχής βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ευφλεκτότητας, όπως. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά. «αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή σταμάτας και ροδόπολης αττικής παραμείνετε σε. «η κατάσταση δείχνει καλύτερη» δεν καταγράφεται ενιαίο μέτωπο, αλλά πολλές διάσπαρτες εστίες ανάμεσα σε κτίσματα Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη σταμάτα αττικής νωρίς το μεσημέρι της τρίτης 27 ιουλίου. Σε ύφεση με διάσπαρτες εστίες. Επί τόπου έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Το μεσημέρι της τρίτης (27/7) η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές. Τέσσερις προσαγωγές έχουν κάνει οι αρχές, που ερευνούν τα αίτια της. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη σταμάτα αττικής. Στην προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων για τη φωτιά που ξέσπασε στη σταμάτα και επεκτάθηκε σε ροδόπολη και διόνυσο, προχώρησαν οι αρχές, όπως δήλωσε ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, νίκος. Έκτακτη ειδοποίηση από την γγππ.

Posting Komentar

0 Komentar